Kvinnobesvär och hårfärg

Färgen på himmelen i morse var så annorlunda,det var ett extra ljus. Lite speciellt för att var mitten av november.

Att vakna upp på morgonen och känna av att åldern börjar ta ut sin rätt…värk i ben och axlar innan man lirkat upp sig är utan tvekan en utmaning. Det är mycket konstiga saker, som vi kvinnor ska gå igenom i denna ålder.

Varför snackas det så lite om det?

Har jag problem med att bli gammal? JA!  Vem vill få gäddhäng och annat häng? Vem vill få värmesvallningar?  så tillvida du inte är söder över så klart.

Är jag allvarlig? Nja , det finns en sanning med modifikation. Mycket av det jag nämnt, talar man inte om. Så vi låter det vara även här och nu.

Att åldras har utan tvekan en viss charm. Jag känner en stor lättnad,då jag är trygg i min kropp. Enkelheten med att kunna känna vad jag vill och tror på. Vem bryr sig? Ibland känner jag mig så annorlunda ( yngre än vad jag är ) att när jag ser mig i spegeln blir jag förvånad. Shit! var det så här hon såg ut.

Färgen på himmlen i morse var rosagrå , lite guldiga nyanser i skyn. Inspiration  till dagens färgningar.

 

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>